over Odifix

Odifix is al ruim 30 jaar actief in het repareren en verkopen van computers.

Na eerst jaren vanuit huis klanten te hebben geholpen, in Hoorn gestart in 1997, met een winkel in de binnenstad van Hoorn, maar na een paar jaar overgestapt naar het huidige systeem van halen, brengen en thuis/bedrijfs service.
U kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw computer, laptop, netwerk en andere hardware, datarecovery van harddisk of uw fotokaarten en USB sticks, voor bedrijfsscans in veiligheid en schaderapporten voor verzekeringskwesties.

Of het nu om virussen of windows problemen gaat of dat er reparaties uitgevoerd moeten worden aan moederborden, laptop onderdelen of dergelijke; bij ons kan dat allemaal, professioneel en voordelig.
Odifix is leverancier van alle bekende merken hard- en software zoals:
Microsoft, Symantec Norton, Trendmicro, Logitech, LG, Philips, Asus, Samsung, Linksys, HP, Antec, Acer, Konig, Axis, Netgear, Odifix en vele andere
Bij Odifix kunt u uw pc compleet op maat laten maken of een van onze vaste systemen kopen.

Een ander onderdeel van ons bedrijf is Odifix- Secucam; specialist in het adviseren,verkopen en plaatsen van camerabewakings sytemen voor particulieren en bedrijven. Dit kan van basic analoog tot aan professionele digitale netwerkcamera's die u vanaf thuis via internet kunt monitoren. Meer Informatie? Bel ons direct, via 0228-724319 kunt u ons bereiken van 08.30 tot 19.00.

Odifix; Snelle service, Eerlijk advies, Betrouwbare kwaliteit, en niet duur!